Va invitam la munte alaturi de familie. prieteni. cei dragi.

Dezvoltata cu foarte multa dragoste in jurul ideii de oferii un loc confortabil unei familii cu copii sau de ce nu cu multi prieteni Pensiunea Edy va imbie cu, probabil, unul din cele mai frumoase locuri de joaca pentru cei mici si mari deopotriva, din statiunea Busteni.


Cine Suntem

Pensiunea Edy se afla in in Busteni, in cartierul Poiana Tapului, departe de agitatul DN1, langa liziera padurii. Peisajul ce poate fi admirat din curte este specific cu adevarat unei pensiuni de la munte.

Aflata intr-o cladire construita recent (2010) Pensiunea Edy dispune de 30 de locuri de cazare situate in 15 camere clasificate 3 stele dispuse pe 4 nivele si 750 mp construiti. Camerele sunt dotate cu paturi duble matrimoniale si toate beneficiaza de baie.

Daca v-ati saturat de aglomeratia (si praful) din oras si doriti sa petreceti cateva clipe de relaxare intr-o vacanta la munte admirand probabil una din cele mai frumoase peisaje montane de la noi din tara (si nu numai) va asteptam sa ne treceti pragul.

Aici gasiti un loc unde se permite accesul cu alimente si bauturi de acasa si care va pune la dispozitie o bucatarie complet utilata si mobilata (iar alaturi se afla o sala de mese) pentru a va prepara propriile dvs mancaruri delicioase. Totul este gandit pentru a va oferi o vacanta montana ieftina in Busteni departe de regulile si strictetea unui hotel sau a unui restaurant iar numeroasele jocuri adauga un zambet acestei vacante.

Pensiunea Edy va imbie sa va luati alaturi de dvs toti prietenii (daca reusiti bineinteles) si va garantam ca orice vreme ar fi afara la noi nu va plictisiti niciodata (alaturi de sala de mese se afla spatiul de joaca din interior) iar bineinteles afara se afla terasa, gratarul si spatiul de joaca din exterior.


Dotari Pensiunea Edy

  • Cazare Busteni - Pensiunea Edy 3*
  • Cazare Busteni - Pensiunea Edy 3*
  • Cazare Busteni - Pensiunea Edy 3*